Op zoek naar elektrische machines?
Den Hartog Bouwmaterieel

Nieuws

Geplaatst op 13-11-19

Messersi heeft nieuwe modellen elektrische dumpers uitgebracht. De TC50-e en TC120-e hebben beide geen uitstoot en zijn daarom zeer mileuvriendelijk.

De TC50-e is het kleinste model van 67 cm breed met een laadvermogen van 500 kg. De hydraulische functies worden geregeld door joysticks met drie tandwielpompen en. Er zijn twee rijsnelheden die bediend worden door een hendel op de verdeler. Verder beschikt de TC50-e over een noodschakelaar, BMS en volledige lading van de batterij om een dagcapaciteit te garanderen.

Afmetingen TC50-e:

De TC120-e is het grotere model van 79 cm breed met een laadvermogen van 1200 kg. Het is een volledig elektrisch bedienbare onderwagen. De machine biedt een hoog rijcomfort en stabiliteit aan dankzij gecentreerde rollagers. De elektrische aandrijving maakt het mogelijk om in zware omstandigheden te werken door een optimaal ontwerp van de omvormer en tractiemotoren. De TC120-e heeft een arbeidsvriendelijke bediening door de elektronische joystickbesturing met automatische nulstelling in waarschuwingsmodus. Verder beschikt deze rupsdumper over een noodschakelaar en wordt de elektromotor voor het hydraulische circuit bestuurd door een afzonderlijke omvormer. Een volledige lading van de batterij is voldoende voor een normale ploegendienst. 

Afmetingen TC120-e: